Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Михайло Демченко: "Дякую кожному і кожній у Стрижавській громаді за витримку, згуртованість та внутрішню силу"

Дата: 03.01.2023 16:32
Кількість переглядів: 308

Фото без описуПривітати працівників Стрижавської селищної ради з новорічно-різдвяними святами завітав молодіжний колектив — етно-гурт «Зелен-Рута» КЗ «Центр розвитку культури та дозвілля». 

Різдвяними колядками та піснями зігріли теплом та радістю всіх присутніх та подарували гарний настрій.

«Відпускаючи у минуле 2022-й рік, щиро дякую кожному і кожній у Стрижавській громаді за витримку, згуртованість та внутрішню силу. Дякую кожному працівнику Стрижавської селищної ради, що працюєте і наближаєте нашу перемогу. Дякую артистам громади, які підтримують бойовий дух наших захисників, - зазначив Михайло Демченко.

Ми разом відчули великий розпач у лютому, а потім разом день за днем ставали сильнішими. Прихистили у своїх селах сотні внутрішньо переміщених людей, зібрали і відправили на фронт тонни гуманітарних вантажів, невпинно підтримуємо наших воїнів.  Ми відремонтували укриття, облаштували пункти незламності, продовжуємо жити, працювати і дбати про наш спільний дім. В умовах відсутності світла та постійних повітряних тривог не втрачаємо сили духу. Мабуть, найліпшим виявом оптимізму є те, що громада і в час війни поповнюється новоствореними сім’ями, а в них народжуються діти.

Усе це – завдяки захисникам і захисницям, які продовжують боронити рідну землю від ворога. Їхній мужності та незламності. Завдяки жителям Стрижавської громади, які віддали життя за наші спокій і майбутнє.  Пам'ятаймо їхній подвиг!  Це допоможе розпочати Новий рік із непоборною вірою в перемогу України», – наголосив голова громади Михайло Демченко звертаючись до працівників селищної ради.    

Він побажав усім здоров’я, добра та миру у 2023-му! І щоб здоровими і неушкодженими повернуться додому рідні, які нині на фронті.

Після гарного привітання Михайло Іванович подякував колядникам та як годиться вручив новорічні подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь