Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення!

Дата: 15.12.2022 14:36
Кількість переглядів: 171

Фото без описуСтрижавська селищна рада повідомляє, що відповідно до законів України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про стратегічну екологічну оцінку» розробляється та подається на громадське обговорення проект містобудівної документації «Детальний план території для розміщення торгово-складських будівель на території Стрижавської територіальної громади Вінницького району Вінницької області за межами населеного пункту» (далі по тексту ДПТ).

Підставою для розроблення ДПТ є - рішення 30 сесії Стрижавської селищної ради 8 скликання від 23 грудня 2021 року №16  «Про розроблення детального плану території для розміщення торгово-складських будівель на території Стрижавської територіальної громади Вінницького району Вінницької області за межами населеного пункту».

Замовник розроблення ДПТ – Стрижавська селищна рада.

Розробник ДПТ – ТОВ «СТОКОЛОН».

Мета розроблення – обґрунтування можливості розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних торгово-складських будівель та споруд на території Стрижавської селищної територіальної громади.

Територія детального планування розташована за межами населеного пункту на південний схід від села Дорожне. Складається з шести земельних ділянок загальною площею 2,1591га.

Ознайомитись з матеріалами детального плану території можна у адміністративному приміщенні Стрижавської селищної ради за адресою: Вінницька обл., Вінницький р-н, смт Стрижавка, вул. 40-річчя Перемоги, буд. 7, тел. (0432) 58-52-96 (в робочі дні тижня з 9:00 до 17:00 год) та на офіційному веб-сайті Стрижавської селищної ради.  Всім зацікавленим особам протягом 30 днів з дня опублікування даного оголошення пропонується надати в письмовому вигляді відповідні пропозиції та рекомендації на адресу: 23210, Вінницька обл., Вінницький р-н, смт Стрижавка, вул. 40-річчя Перемоги, буд. 7 або в електронному вигляді на електронну адресу: info@stryzhavska-rada.gov.ua. для врахування їх у вказаному проекті містобудівної документації. Останній день прийняття пропозицій – 15 січня 2023 року.

Відповідальний за забезпечення організації розгляду письмових пропозицій – начальник відділу містобудування та архітектури апарату Стрижавської селищної ради, головний архітектор - Рудий Володимир Степанович.

Презентація матеріалів ДПТ розробником та громадські слухання щодо врахування громадських інтересів у проекті детального плану території відбудуться 16 січня 2023 року року об 11.00 год. у залі засідань адміністративного приміщення Стрижавської селищної ради за адресою: смт Стрижавка, вул. 40-річчя Перемоги, буд. 7.

Стрижавська селищна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь