Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародне партнерство – для розвитку громади!

Дата: 31.01.2023 09:58
Кількість переглядів: 133

Фото без описуУ рамках «Програми з відновлення України» відбулась перша робоча зустріч з представниками ПРООН в Україні - спеціалістом з інженерних питань Галиною Кудра та ключовим експертом із закупівель та фінансів Олександром Радіоновим.

Завдяки участі у «Програмі з відновлення України» невдовзі буде проведено капітальний ремонт Мізяківсько-Хутірського ліцею та Стрижавського ліцею №2.

У межах згаданої програми загалом було відібрано 83 проєкти, на Вінниччині буде реалізовано 8. Два з них – у Стрижавській громаді.

Саме зараз корегуємо проєктну документацію. Далі маємо реалізувати енергоощадні заходи, а саме утеплити будівлі та дахи ліцеїв, що дозволить забезпечити комфорт школярам та економно витрачати кошти на опалення.

Голова Стрижавської ТГ Михайло Демченко разом із фахівцями, які будуть виконувати роботи, оглянули обидва ліцеї, обговорили порядок використання коштів субвенції та механізм реалізації проєктів.

Від імені громади Михайло Демченко  висловив щиру вдячність міжнародним партнерам за фінансову підтримку і розуміння реалій.

«Попри війну та труднощі, маємо дбати про освіту і створювати належні умови для навчання школярів. Успіхи на освітньому фронті також наближають нашу найголовнішу перемогу», - зауважив очільник громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь