Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено засідання виконавчого комітету

Дата: 13.02.2023 16:42
Кількість переглядів: 264

10 лютого під головуванням Стрижавського селищного голови Михайла Демченка відбулось засідання виконавчого комітету Стрижавської селищної ради.
Члени виконавчого комітету прийняли рішення про схвалення змін до Програми комплексного просторового планування території Стрижавської територіальної громади Вінницького району Вінницької області на 2022 - 2025 роки та Комплексної програми благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства на території Стрижавської територіальної громади на 2022-2025 роки.
Затвердили рішення про стан виконання Комплексної програми «Безпечна громада» Стрижавської територіальної громади на 2021-2025 роки за 2022 рік.
Також прийняли проєкт рішення про внесення змін до бюджету Стрижавської селищної територіальної громади на 2023 рік. Затвердили звіти про виконання паспортів бюджетних програм місцевого бюджету на 2022 рік
Розглянули клопотання щодо присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительці села Пеньківка Марії Ліварчук, яка народила і належно виховала п’ятеро дітей.
Члени виконкому розглянули ще низку питань, що стосувались нагальних потреб жителів громади. З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь