Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 24.02.2023 11:48
Кількість переглядів: 279

Фото без опису22 лютого під головуванням Стрижавського селищного голови Михайла Демченка відбулось засідання виконавчого комітету Стрижавської селищної ради. На порядок денний було винесено 18 питань.
Члени виконавчого комітету прийняли проєкт рішення про стан виконання Програми підвищення ефективності виконання повноважень органами казначейства щодо реалізації державної регіональної політики на 2021-2023 роки за 2022 рік» та про стан виконання Програми приватизації майна комунальної власності Стрижавської територіальної громади на 2022-2025 роки за 2022 рік.
Схвалили питання про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами у населених пунктах Стрижавської селищної територіальної громади і також прийняли важливе питання про створення постійно діючої комісії із встановлення факту отруєння бджіл.
Розглянули питання про затвердження звіту про виконання фінансового плану та про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Стрижавської територіальної громади» Стрижавської селищної ради на 2023 рік.

В рамках засідання ухвалено низку рішень, що стосувались економічного і соціального розвитку, переведення садового будинку у житловий будинок, упорядкування, та присвоєння, нумерації житлових будинків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь