Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Профілактичний рейд "Діти вулиці"

Дата: 02.03.2023 16:11
Кількість переглядів: 279

Фото без описуЗ метою попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, попередження правопорушень серед неповнолітніх, створення належних умов для забезпечення реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї в березні 2023 року працівниками служби у справах дітей Стрижавської селищної ради спільно з інспектором сектору ювенальної превенції Вінницького РВП ГУНП в Вінницькій області та поліцейським офіцером Стрижавської громади проведено профілактичний рейд «Діти вулиці» на території Сосонського старостинського округу.
У ході проведення рейду здійснено обстеження матеріально-побутових умов проживання 5 сімей, в яких виховується 13 дітей (з них 3 дітей перебувають  на обліку в службі у справах дітей, як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах). За результатами рейдового заходу складено відповідні акти. З законними представниками дітей проведено роз'яснювальну-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, здійснення належного контролю за місцем перебування їх дітей та недопущення вживання алкогольних напоїв тощо. Стосовно 1 сім'ї інспектором ювенальної превенції Вінницького РВП ГУНП в Вінницькій області складені протокол про адміністративне правопорушення за неналежне виконання батьківських обов’язків по відношенню до дітей.

Питання проведення заходів по запобіганню дитячої бездоглядності та безпритульності   знаходиться на постійному контролі служби у справах дітей Стрижавської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь