Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Стрижавській громаді проводяться роботи з благоустрою

Дата: 07.03.2023 10:40
Кількість переглядів: 247

Фото без описуВесняні роботи з благоустрою у Стрижавській громаді розпочалися! У фокусі уваги — аварійні і старі дерева, а також сухостій.

Розпочали зрізати ті насадження, які досягли вікової межі і є небезпекою для людей та майна.

У Мізяківських Хуторах за допомогою автовишки сформували верховіття дерев біля сільського кладовища. Щира вдячність нашим депутатам Юрію Ленді та Олегові Коливайлу за участь у такій роботі.

А ось колектив місцевого ліцею спільно з батьками учнів і депутатами селищної ради взяв на себе розчищення території навчального закладу. Там теж було достатньо аварійних насаджень, уражених омелою. Чимало дерев мали небезпечний нахил і за першого ж буревію накоїли би біди.

Загалом під час такого прибирання задіяли 19 людей та 3 одиниці спеціальної техніки, а котельня ліцею отримала 30 метрів кубічних деревини.

У Супрунові день також присвятили розчищенню сухих насаджень. Периметр кладовища звільнили від заростів. Цьогоріч негода уже зламала у селі з десяток дерев, тож усі потенційно небезпечні зараз зрізали за допомогою автовишки. Благоустрою посприяли колеги-депутати Олег Кузьменко та Юрій Дудник.

Отриману від прибирання деревину передали родинам, які опинились у складних життєвих обставинах і потребують допомоги на опалення осель.

До весняного благоустрою приєдналася і Медвідка. Там місцеві жителі розчистили кладовище, прибрали сміття, обрізали гілля, яке хилилося до могил і могло пошкодили пам’ятники.

Щиро дякуємо усім хто знайшов час для спільної важливої справи. Громада — наш із вами дім, тож і доглядати його маємо разом .

Прибирання продовжуємо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь