Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

35 хромбуків отримали освітяни Стрижавської громади від Міністерства освіти та науки

Дата: 09.03.2023 16:36
Кількість переглядів: 267

Фото без описуМіністр освіти і науки України Сергій Шкарлет відвідав Вінницьку область і у межах робочої поїздки зустрівся з очільниками територіальних громад, щоб передати їм сучасні хромбуки. Участь у цій зустрічі взяли начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, народна депутатка України Ірина Борзова та Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Стрижавська громада отримала 35 хромбуків для впровадження у навчальний процес інноваційних технологій, як це передбачено національним проєктом «Ноутбук кожному вчителю». Реалізувати таку ініціативу допомагають міжнародні партнери «Google» та «ЮНЕСКО». Проєкт розпочався ще у травні 2022 року, коли на Світовому освітньому форумі були проведені перемовини з представниками компанії «Google». Тоді й була укладена домовленість про 100 тисяч одиниць цифрової техніки.

Ви запитаєте: а що ж таке хромбук?

Фактично це той самий портативний комп’ютер, але більша частина робіт у ньому виконується за допомогою «хмарного сервісу» в інтернеті. Отримані хромбуки ми розподілимо між навчальними закладами Стрижавської громади, і вони допомагатимуть педагогічним працівникам більш якісно проводити освітню роботу.

Голова Стрижавської громади щиро подякував усім, хто долучився до втілення цього проєкту задля технічної підтримки освітян та здобувачів освіти!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь