Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

35 хромбуків отримали освітяни Стрижавської громади від Міністерства освіти та науки

Дата: 09.03.2023 16:36
Кількість переглядів: 241

Фото без описуМіністр освіти і науки України Сергій Шкарлет відвідав Вінницьку область і у межах робочої поїздки зустрівся з очільниками територіальних громад, щоб передати їм сучасні хромбуки. Участь у цій зустрічі взяли начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, народна депутатка України Ірина Борзова та Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Стрижавська громада отримала 35 хромбуків для впровадження у навчальний процес інноваційних технологій, як це передбачено національним проєктом «Ноутбук кожному вчителю». Реалізувати таку ініціативу допомагають міжнародні партнери «Google» та «ЮНЕСКО». Проєкт розпочався ще у травні 2022 року, коли на Світовому освітньому форумі були проведені перемовини з представниками компанії «Google». Тоді й була укладена домовленість про 100 тисяч одиниць цифрової техніки.

Ви запитаєте: а що ж таке хромбук?

Фактично це той самий портативний комп’ютер, але більша частина робіт у ньому виконується за допомогою «хмарного сервісу» в інтернеті. Отримані хромбуки ми розподілимо між навчальними закладами Стрижавської громади, і вони допомагатимуть педагогічним працівникам більш якісно проводити освітню роботу.

Голова Стрижавської громади щиро подякував усім, хто долучився до втілення цього проєкту задля технічної підтримки освітян та здобувачів освіти!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь