Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дружини юних рятувальників

Дата: 02.05.2023 14:18
Кількість переглядів: 225

Фото без описуВ умовах сьогодення розвиток руху  дружин юних рятувальників-пожежних є одним із пріоритетних напрямів діяльності територіальних органів ДСНС.
28 квітня 2023 року в Стрижавському ліцеї №1, з метою пропаганди пожежної справи, виховання у молоді бачення пожежної безпеки та активізації руху дружин юних рятувальників-пожежників було проведено показовий виступ учнями ліцею, команди під назвою «Н2О».
Робота дружин юних пожежних спрямована на те, щоб діти навчилися оберігати від пожеж житлові будинки, школи, об’єкти національного господарства, ліс, урожай. Це значить, що, займаючись в дружині, юні пожежники виконують і справу великої державної ваги.
Якщо, ви хочете врятувати своє життя та життя своїх близьких, будьте завжди уважні і обачливі, запам'ятайте всі правила поведінки в екстремальних ситуаціях і бережіть своє життя, бо воно дається лише один раз!
Для довідки:
Дружини юних рятувальників — добровільні об'єднання учнів, які створюються з метою виховання у них мужності, благородства, фізичної загартованості та пожежно-технічної професійної орієнтації.
Діяльність дружин юних рятувальників здійснюється на основі Закону України «Про пожежну безпеку», на демократичних засадах, гласно, на основі зацікавленості учнівської молоді у вивченні пожежної справи, при ши­рокій їх ініціативі та носить гуманний, благодійний характер.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь