Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Михайло Демченко привітав школярів із завершенням навчального року

Дата: 01.06.2023 12:47
Кількість переглядів: 105

Фото без описуТриває повномасштабна війна в Україні, і за таких умов 2108 дітей Стрижавської громади успішно завершили  непростий навчальний рік.

Останній дзвоник зі світлими побажаннями! Хвилююче він прозвучав у Лаврівській та Переорській гімназіях, Пеньківському, Мізяківсько-Хутірському, Стрижавських №1та №2, Сосонському ліцеях.

Привітати учнів із закінченням навчального року завітали голова Стрижавської громади Михайло Демченко, начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту та культури Світлана Томусяк та старости.

«Ми не маємо нагоди зібратися у великих шкільних родинах, але знаходимо можливості привітати насамперед випускників із отриманням атестів. Від наступного вашого кроку, дорогі випускники й випускниці, від вибору професії та місця в житті без перебільшення залежатиме мирне українське майбутнє. Нехай міцнішає ваш патріотизм, формуються правильні цінності і вперта віра у знання. Вашим батькам – здоров’я, терпіння та добрих новин», - наголосив Михайло Демченко.

Окремо подякував вчительській спільноті нашої громади – за витримку, безперервну роботу з дітьми у дні повітряних тривог та емоційного напруження, за докладання зусиль, щоб навчання тривало ефективно. - Нехай літо додасть бодай трохи емоційного відпочинку та внутрішньої рівноваги, - підкреслив очільник громади.

Всім дітям громади Михайло Демченко побажав емоційного відновлення: у прогулянках зеленими вулицями, дружньому спілкуванні, заняттях улюбленими справами. А випускникам – успішних кроків і рішень з вірою в Україну!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь