Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведенно засідання виконавчого комітету

Дата: 02.06.2023 15:23
Кількість переглядів: 84

Фото без опису1 червня під головуванням Стрижавського селищного голови Михайла Демченка відбулось засідання виконавчого комітету Стрижавської селищної ради. На порядок денний було винесено 13 питань.

Члени виконавчого комітету прийняли рішення про фонд захисних споруд цивільного захисту Стрижавської селищної територіальної громади.

Схвалили затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Стрижавської територіальної громади» Стрижавської селищної ради за І квартал 2023 року і про затвердження змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Стрижавської територіальної громади» Стрижавської селищної ради на 2023 рік.

Затвердили питання про комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації і також Про створення комісії по прийманні-передачі майна що знаходиться на балансі Вінницької районної ради у комунальну власність Стрижавської селищної територіальної громади в особі Стрижавської селищної ради.

В рамках засідання ухвалено низку рішень, що стосувались економічного і соціального розвитку про надання матеріальної допомоги та про відзначення ювілярів, також прийнято питання про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь