Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведенно 65 позачергову та 66 чергову сесії 8 скликання Стрижавської селищної ради

Дата: 20.07.2023 10:19
Кількість переглядів: 112

Фото без опису14 липня під керівництвом голови Стрижавської громади Михайла Демченка відбулося засідання позачергової 65 сесії та чергової 66 сесії Стрижавської селищної ради 8 скликання.

Депутати Стрижавської селищної ради підтримали  питання  зарахування на баланс відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради артезіанської свердловини в селі Сосонка Сосонського старостинського округу по вулиці Леонтовича.

Також підтримали питання про відкриття інклюзивного  класу у комунальному закладі  «Сосонський ліцей Вінницького району Вінницької області» і також Про розроблення проектно-кошторисної документації «Нове будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вул. Миру, б/н в с. Сосонка, Вінницького району, Вінницької області».

Затвердили звіт про виконання бюджету Стрижавської селищної територіальної громади  за І квартал 2023 року і прийняли питання Про внесення змін до рішення 47 сесії селищної ради 8 скликання від 14 липня 2022 року №1 «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Стрижавської селищної територіальної громади».

Розглянути великий ряд питань земельного характеру, також ті що стосувались економічного фронту та організаційних питань, які стосуються жителів сіл і селищ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь