Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведенно засідання виконавчого комітету та 67 позачергову сесію Стрижавської селищної ради

Дата: 04.08.2023 15:09
Кількість переглядів: 188

Фото без опису01 серпня під керівництвом голови громади Михайла Демченка відбулось засідання виконавчого комітету та позачергової 67 сесії.


Затверджено проєкти рішень сесії селищної ради про надання дозволу відділу ЖКГ та благоустрою селищної ради на виготовлення проєктно-кошторисної документації «Нове будівництво зовнішніх мереж водопостачання по вул. Бойківська (від буд. № 4 А до буд. № 38), Подільська, Космонавтів, пров. Космонавтів, вул. Центральна, Шевченка, Гоголя, Пушкіна (від буд. № 1 до буд. № 16) в с. Мізяківські Хутори».


Ухвалили проєкти рішень сесії селищної ради «Про надання дозволу відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради на виготовлення проєктно-кошторисної документації з капітального ремонту доріг комунальної власності»:


по вул. Яцківській у Бруслинівці, вул. Шевченка в Дорожному, вул. Бурлаки в Пеньківці, вул. Шевченка в Переорках, вул. Лісній у Підлісному, вул. Присадибній у Стрижавці, вул. Сташка в Сосонці, вул. Центральній у Супрунові, вул. Коцюбинського в Тютюнниках, вул. Б. Хмельницького в Лаврівці, вул. Центральній у Медвідці, вул. Кармелюка в Мізяківських Хуторах.


Також схвалили проєкт рішення сесії селищної ради «Про внесення змін до рішення 56 сесії селищної ради 8 скликання від 22 грудня 2022 року № 10 «Про бюджет Стрижавської селищної територіальної громади на 2023 рік» (зі змінами).


У межах засідання виконкому ухвалили рішення щодо економічного й соціального розвитку громади , надання матеріальної допомоги та відзначення ювілярів. Також розглянули на позачерговій сесії низку земельних питань, які стосуються жителів сіл і селища.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь