Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги ветеранів та ветеранок, чинних військових та членів їх родин

Дата: 14.08.2023 14:32
Кількість переглядів: 251

Фото без описуІнформація щодо можливостей для ветеранів та ветеранок, чинних військових та членів їх родин. А саме:

• Kyiv School of Economics пропонує гранти на безплатне навчання для захисників i захисниць. Напрямки навчання: бiзнес-економiка, кібербезпека, психологія, право та ряд інших бакалаврських програм. Крім цього - магiстер з економiки, публічного врядування, урбаністики й соціальної психології.

Усi деталі тут: https://cutt.ly/LwoxT1mi

• American University Kyiv пропонує стипендії на навчання для: українських ветеранів і ветеранок, вдiв/вдiвцiв, дiтей загиблих героїв. Дедлайн: магістерськi програми АЮК - до 21 серпня 2023 року. Подати заявку на отримання стипендії через форму Українського ветеранського фонду: https://cutt.ly/PwoxZazl .

Детальніше про стипендії: https://cutt.ly/nwoxZK1Y

• Ветерани, чинні військові та цивільні, якi постраждали внаслідок росiйської агресії (опіки чи рубцi на шкiрi) можуть отримати безоплатне лікування в рамках проекту Неопалимі. Проект функціонує по всій території України.

Детальніше за посиланням: https://cutt.ly/uwa011fJ

• Безплатнi консультації для майбутніх та досвідчених підприємців на порталі Дiя.Бiзнес. Отримуйте консультації від провідних фахівців з 10:00 до 18:00 онлайн. Офлайн-консультацiï доступні у центрах Дія.Бізнес у Тернополі, Полтаві, Луцьку. Рівному. Також консультації доступні у центрі Diia.Business I Warsaw Дiя.Бiзнес Варшава.

Запис здiйснюється на порталi Дiя.Бiзнес - https://cutt.ly/hwpS1G1H

• Military tech стартап SKYFALL шукають фахівців до своєї команди. Серед актуальних вакансій - інструктор iз БПЛА, iнженер-технолог, логiст, комплектувальник, збиральник БПЛА та iншi. Необхiднi навички: вища технiчна освіта, досвід роботи з безпілотними лiтальними апаратами, вiдповiдальнiсть, спостережливість, стресостійкість.

Усі деталі за посиланням: https://cutt.ly/xwa9A0Qr

Можливiсть стати частиною команди Українського ветеранського фонду! Якщо Ви розділяєте наші цінності, поважаєте ветеранів та ветеранок та готові активно працювати, переходьте за посиланням https://cutt.ly/lwocqDWD . Будемо раді працювати разом! Ми дуже чекаємо вiдповiдальних та креативних фахівців.

•Юристи Українського ветеранського фонду безплатно консультують ветеранів, чинних військових і їхні родини. Подавайте запити щодня та цілодобово. Консультації надаємо у робочі дні з 9:00 до 18:00.

Деталi: https://bit.ly/3BW4JLB

Украïнський Ветеранський Фонд вiдшкодує 20 тисяч ветеранському бізнесу за придбаний товар. Це можуть бути генератори, зрошувальнi системи, швейнi машинки, ноутбуки, фотоапарати та багато іншого.

Деталi: https://cutt.ly/z6c1N6O

Лiнiя підтримки для ветеранів та їхнiх родин. У разі потреби спілкування з кваліфікованим психологом телефонуйте: 0 800 33 20 29. Лiнiя доступна щодня та цілодобово. Проект став можливим завдяки програмі Український фонд Швидкого реагування, яку втілю IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь