Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги ветеранів та ветеранок, чинних військових та членів їх родин

Дата: 14.08.2023 14:32
Кількість переглядів: 240

Фото без описуІнформація щодо можливостей для ветеранів та ветеранок, чинних військових та членів їх родин. А саме:

• Kyiv School of Economics пропонує гранти на безплатне навчання для захисників i захисниць. Напрямки навчання: бiзнес-економiка, кібербезпека, психологія, право та ряд інших бакалаврських програм. Крім цього - магiстер з економiки, публічного врядування, урбаністики й соціальної психології.

Усi деталі тут: https://cutt.ly/LwoxT1mi

• American University Kyiv пропонує стипендії на навчання для: українських ветеранів і ветеранок, вдiв/вдiвцiв, дiтей загиблих героїв. Дедлайн: магістерськi програми АЮК - до 21 серпня 2023 року. Подати заявку на отримання стипендії через форму Українського ветеранського фонду: https://cutt.ly/PwoxZazl .

Детальніше про стипендії: https://cutt.ly/nwoxZK1Y

• Ветерани, чинні військові та цивільні, якi постраждали внаслідок росiйської агресії (опіки чи рубцi на шкiрi) можуть отримати безоплатне лікування в рамках проекту Неопалимі. Проект функціонує по всій території України.

Детальніше за посиланням: https://cutt.ly/uwa011fJ

• Безплатнi консультації для майбутніх та досвідчених підприємців на порталі Дiя.Бiзнес. Отримуйте консультації від провідних фахівців з 10:00 до 18:00 онлайн. Офлайн-консультацiï доступні у центрах Дія.Бізнес у Тернополі, Полтаві, Луцьку. Рівному. Також консультації доступні у центрі Diia.Business I Warsaw Дiя.Бiзнес Варшава.

Запис здiйснюється на порталi Дiя.Бiзнес - https://cutt.ly/hwpS1G1H

• Military tech стартап SKYFALL шукають фахівців до своєї команди. Серед актуальних вакансій - інструктор iз БПЛА, iнженер-технолог, логiст, комплектувальник, збиральник БПЛА та iншi. Необхiднi навички: вища технiчна освіта, досвід роботи з безпілотними лiтальними апаратами, вiдповiдальнiсть, спостережливість, стресостійкість.

Усі деталі за посиланням: https://cutt.ly/xwa9A0Qr

Можливiсть стати частиною команди Українського ветеранського фонду! Якщо Ви розділяєте наші цінності, поважаєте ветеранів та ветеранок та готові активно працювати, переходьте за посиланням https://cutt.ly/lwocqDWD . Будемо раді працювати разом! Ми дуже чекаємо вiдповiдальних та креативних фахівців.

•Юристи Українського ветеранського фонду безплатно консультують ветеранів, чинних військових і їхні родини. Подавайте запити щодня та цілодобово. Консультації надаємо у робочі дні з 9:00 до 18:00.

Деталi: https://bit.ly/3BW4JLB

Украïнський Ветеранський Фонд вiдшкодує 20 тисяч ветеранському бізнесу за придбаний товар. Це можуть бути генератори, зрошувальнi системи, швейнi машинки, ноутбуки, фотоапарати та багато іншого.

Деталi: https://cutt.ly/z6c1N6O

Лiнiя підтримки для ветеранів та їхнiх родин. У разі потреби спілкування з кваліфікованим психологом телефонуйте: 0 800 33 20 29. Лiнiя доступна щодня та цілодобово. Проект став можливим завдяки програмі Український фонд Швидкого реагування, яку втілю IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь