Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Михайло Демченко привітав жителів громади з Днем Стрижавської громади!

Дата: 26.08.2023 09:00
Кількість переглядів: 66

Фото без описуОстання субота серпня – тепла нагода привітати один одного з Днем Стрижавської громади!

В умовах великої війни життя в громаді інше, бо ж потребує швидких реагувань від органів місцевого самоврядування, підприємців та й усіх жителів загалом. Проте цей день нагадує нам і про спільні наміри розвивати малу батьківщину, дбати про її зростання.

Розвиваємо волонтерський рух: разом придбали й передали на фронт 5 автомобілів, спеціальне обладнання, дрони. Переживаємо разом біль втрат, бо прощаємося з воїнами, чиї життя забрала війна. Допомагаємо новим сусідам – сім’ям, які вимушено переїхали до нашої громади.

Наші фермерські господарства збільшили площі зернових і очікують на добрий врожай.

Запрацював колцентр ЦНАПу. Розширився перелік адміністративних послуг, невдовзі запрацює паспортна робоча станція, надаватимуться послуги Державного земельного кадастру, вже зараз можна подати повідомлення про початок виконання будівельних робіт до Реєстру будівельної діяльності.

Пеньківська амбулаторія загальної практики сімейної медицини отримала спецтранспорт, тож якісні медичні послуги стають ближчі до людей у маленьких селах.

Восьмеро наших випускників 11-го класу отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою. З них одна випускниця нагороджена золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні» та ще 7 отримали срібні медалі «За досягнення у навчанні».

Цього року у ІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів на рівні територіальної громади взяли участь 196 учнів та учениць 3-11 класів, які вибороли 84 призових місця!

Маємо двох срібних призерів Чемпіонату Європи: з тхеквондо – учня 6 класу Стрижавського ліцею №1 Іллю Савченка та з шахового турніру  – Артема Андрієнка. Хлопці достойно представляють Україну та Стрижавську громаду на міжнародній спортивній арені!

Двоє воїнів-спортсменів Стрижавської громади учасники Всеукраїнських змагань "Ігри Нескорених"- Веніамін Бондарчук зі Стрижавки та Євгеній Педоренко із Сосонки.

Ми є громада! Ми давні і сильні. Єднаючись, продовжуємо рухатися вперед. Добра і затишку Стрижавській громаді. Ппремоги та миру Україні!

Голова територіальної громади                   Михайло Демченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь