Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Під Бахмутом загинув 26-річний стрижавчанин Дмитро Богуцький

Дата: 23.08.2023 18:06
Кількість переглядів: 481

Фото без описуЗавтра, 24 серпня, прощаємося зі стрижавчанином Дмитром Богуцьким. Він мужньо захищав Україну і віддав за неї життя.

Об 11:30 у Свято-Покровському храмі Стрижавки (вул. Олімпійська, район Коло-Михайлівка) отець Дорофей відслужить заупокійну літургію.

О 12:30 ми вшануємо живим коридором героя Дмитра Богуцького. Шикуємося від початку центрального мосту у Стрижавці до площі біля селищної ради, де і відбудеться церемонія прощання.

Дмитро загинув 21 серпня поблизу села Кліщіївка Бахмутського району Донецької області. Під час бойових дій внаслідок ворожого обстрілу з боку військовослужбовців та інших збройних формувань російської федерації Дмитро отримав поранення, несумісні з життям.

Наш земляк був старшим сержантом поліції, заступником командира взводу № 4 роти № 2 батальйону № 1 полку управління поліції особливого призначення № 2 (штурмовий полк «Цунамі») Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють». Мав псевдо "Буг".

Пам'ятаймо, що народився Дмитро Богуцький 29 липня 1997 року. Навчався у Стрижавському ліцеї №2. Мав дві вищі освіти. Закінчив Вінницький національний аграрний університет за спеціальністю «Технолог з агрономії» та Вінницький державний педагогічний університет за спеціальністю «Фізичне виховання та спорт». У житті вибрав батьків шлях. З 2018 року працював поліцейським роти охорони об’єктів та публічної безпеки батальйону Управління поліції охорони у Вінницькій області.

Дмитрова вдача не залишила його байдужим до подій на сході. У 2023 році він записався добровольцем до Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють». У березні поїхав до Одеси на службу. У липні був направлений на Бахмутський напрямок. Трішки більше місяця перебував у самому пеклі. Відчував, що не повернеться додому, і казав про це рідним у розмовах. Його собака Джета три дні поспіль вила, ніби сповіщала про недобре.

Щирі співчуття рідним. Це невимовний біль для матері Людмили, батька Анатолія, сестри Ірини та коханої дівчини Ірини. Розділяємо втрату з усіма, хто знав, любив і поважав Дмитра. Світла та вічна пам'ять Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь