Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведенно 69 позачергову сесію 8 скликання Стрижавської селищної ради

Дата: 11.09.2023 14:43
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

Під керівництвом голови Стрижавської громади Михайла Демченка відбулося засідання позачергової 69 сесії Стрижавської селищної ради 8 скликання. На порядок денний позачергової сесії було винесено та прийнято 25 рішеннь.

Перед початком сесії  голова Стрижавської громади Михайло Демченко спільно з депутатським корпусом привітали з пройдешнім 65-річним ювілеєм депутата Стрижавської селищної ради Валерія Беспалька.

Серед головних рішень позачергової сесії селищної ради – виділення коштів на підтримку військових. Голова громади Михайло Демченко спільно з депутатським корпусом передали 500 тисяч гривень на потреби Збройних сил України.

Розпочали засідання сесії з хвилини мовчання за загиблими в російсько-українській війні, депутати розглянули й низку важливих для громади питань. Зокрема щодо покращення та утримання в належному стані мережі наших доріг.

Реагуючи на численні звернення людей щодо стану дорожнього покриття автомобільного сполучення О-02-11-06 «Бруслинів-Стрижавка», Стрижавська селищна рада та служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області здійснили комісійні обстеження та визначили критичні місця, які потребують термінового реагування.

Тож на вересень заплановано роботи з експлуатаційного утримання автомобільної дороги загального користування місцевого значення О-02-11-06 «Бруслинів-Стрижавка» на умовах співфінансування послуг з облаштування та відновлення частини тротуару смт Стрижавки та покращення стану дорожнього покриття с. Підлісного. Через це село проїжджають жителі сіл Пеньківки, Бруслинівки та Супрунова.

"Ми розуміємо важливість твердого дорожнього покриття! Адже в Стрижавській громаді 90% доріг потребують асфальтування. Мені відомі проблеми кожного населеного пункту, тому кожна з них буде вирішуватися поступово, враховуючи наявні ресурси та можливості" - налоголосив очільник громади Михайло Демченко.

Також розглянути ряд земельних питання, які стосуються жителів сіл і селищ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь