Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожителька села Лаврівка відзначила 95-й ювілей

Дата: 04.10.2023 15:03
Кількість переглядів: 173

Фото без описуЗнана і шанована людина, жителька села Лаврівка Заржевська Надія Антонівна відзначила свій 95-річний ювілей.

У цей день поважну ювілярку вітали її родичі, діти, онуки та правнуки, які злетілися до рідної домівки. Привітати іменинницю з поважною датою також завітали Стрижавський селищний голова Михайло Демченко,  та  начальник відділу соціального забезпечення Ольга Тютюнник.  Гості побажали ювілярці міцного здоров’я, щастя, радості, наснаги і затишку в родинному колі, благополуччя та ще довгих років життя в такому ж оптимістичному настрої. 

Народилася 28 вересня 2023 року. Дитинство та молодість ювілярки проходили в буремні довоєнні та воєнні часи, багато трагічних подій випали на її долю: голодні 30-ті роки, Друга світова війна, Попри всі пережиті негаразди і прикрощі нелегкої долі, ювілярка зберегла в своїй душі віру в Бога і любов до церкви, оптимізм, тягу до життя. 
Багато років свого життя працювала ланковою на полі. Була передовою в  колгоспі рідного села та отримала медаль. Також була депутаткою в місцевій селищній раді, та у Вінницькій районній раді.Виховала три доньки, має семеро онуків. І має за щастя бути прабабусею аж для  тринадцяти правнуків.

Щиро хочеться побажати Надії Антонівні та всій дружній родині відмінного здоров’я, безмежного щастя та безхмарного неба. Нехай подальший життєвий шлях буде легким і світлим, а всі труднощі залишаться позаду в історії, яку вона змогла гідно прожити.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь