Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародне партнерство – для розвитку Стрижавської громади

Дата: 12.10.2023 16:40
Кількість переглядів: 139

Фото без описуГолова Стрижавської громади Михайло Демченко підписав Меморандум про співпрацю з британською благодійною організацією «Hope4» та її генеральним директором Крісом Ломасом. У підписанні  взяли участь працівники селищної ради та представники «Hope4»: пан Іван, директор з розвитку, та Олена Присяжнюк, операційна директорка.

«Hope4» – це благодійна організація, яка піклується про українських біженців у Молдові. Після початку повномасштабного вторгнення допомога Україні посилилася й триває нині. Кріс Ломас, засновник організації, раніше він жив у Великобританії. Але переїхав до Молдови, щоб допомагати малозабезпеченим родинам. З метою партнерських зв’язків організація підписала вже декілька меморандумів, на основі яких планується тісна співпраця у сфері освіти  та спорту, а також гуманітарної підтримки.

Очільник громади Михайло Демченко зазначив, що у 2022-му Стрижавська громада перемогла у 3-х грантових проєктах, що стосуються відновлення територій. Це відбудова двох шкіл та нове будівництво адміністративної будівлі, де буде центр надання адміністративних послуг, багатофункціональні громадські приміщення освітнього та творчого призначення Стрижавської селищної ради.

"Наступні партнерства для розвитку громади, зокрема в галузях освіти та спорту, дуже важливі. Тож активно беремо участь в міжнародних конкурсах та подаємо грантові заявки. Шукаємо партнерів у Європі, спілкуємося, адже така співпраця – запорука перемоги" - підкреслив Михайло Демченко!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь