Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведенно профілактичне відпрацювання

Дата: 24.10.2023 10:34
Кількість переглядів: 132

Фото без опису23 жовтня 2023 року  начальником Служби у справах дітей Стрижавської селищної ради Наталією Войтюк та спеціалістом даної служби Наталією Гриневич спільно із
старшим інспектором ювенальної превенції Валерієм  Кравчуком , поліцейськими офіцерами громади Віталієм Коливайлом, Петром Марчуком  було проведено зустріч із педагогічними колективами та батьками учнів "Переорської гімназії" та "Мізяківсько - Хутірського ліцею".


Під час зустрічі основна увага була спрямована на питання суїциду серед дітей та спільної роботи по його попередженню органів НПУ, Служби у справах дітей та закладів освіти. Окрім того, було доведено інформацію про адміністративну відповідальність батьків та дітей за правопорушення, вчинені малолітніми та неповнолітніми. 


Також співробітниками Служби у справах дітей Стрижавської селищної ради було доведено інформацію про інститут патронатної сім'ї, особливості та вимоги до таких сімей, необхідність у розвитку такого явища для захисту прав дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь