Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Реєстр територіальної громади

Дата: 27.10.2023 16:19
Кількість переглядів: 122

Фото без описуРеєстр територіальної громади (РТГ) – це сучасна база даних, яка створена з метою спрощення процедури обміну інформацією для забезпечення потреб громади в автоматизації процесів.

Громадяни, дані яких внесені в Реєстр, зможуть не витрачати свій особистий час для отримання різного виду довідок із питань реєстрації місця проживання, а також за спрощеною процедурою отримувати послуги.

Відсутність даних в РТГ в подальшому унеможливлює для громадян отримання електронних публічних послуг згідно Закону України від 05.11.2021 року № 1871-ІХ “ Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні”.

РТГ наповнюється щоденно.

Змінюючи реєстрацію місця проживання, реєструючи місце проживання новонароджених дітей, реєструючи місце проживання особи, Центр надання адміністративних послуг вносить зміни та оновлює дані в Реєстрі.

З майже 22 тисяч проживаючих на території громади  жителів, тільки  17 тисяч внесені в Реєстр. Проте, залишається значна кількість мешканців громади, дані про яких не внесені або  змінились: наприклад, змінилось прізвище у зв’язку з одруженням, змінено паспорт громадянина України, але інформація в реєстрі залишилась попередньою.

Зокрема звертаємо увагу, що відомості про зареєстроване місце проживання малолітніх та неповнолітніх дітей в РТГ майже відсутні.

Адміністраторами ЦНАПу селищної ради проводиться уточнення та актуалізація даних про зареєстрованих осіб у кожному населеному пункті нашої громади.

Для перевірки існуючих електронних даних, за адресою вашого місця реєстрації, мешканцям Стрижавської громади необхідно звернутися до Центру надання адміністративних послуг або в старостинські округи  на відповідних територіях, з метою уточнення:

чи всі зареєстровані у житловому приміщенні мешканці внесені до Реєстру;

чи правильно занесені до Реєстру персональні дані мешканців;

внести в базу даних неповнолітніх.

Тільки після повної актуалізації даних в електронному Реєстрі жителі громади зможуть отримувати Витяг про місце реєстрації.

При зверненні для уточнення та актуалізації даних при собі потрібно мати оригінали документів:

паспорт громадянина України (всіх зареєстрованих за даною адресою);

ідентифікаційний код (всіх зареєстрованих);

свідоцтво про народження (дітям до 14-ти років);

правовстановлюючі документи на житло;

свідоцтво про шлюб (при зміні прізвища).

Для актуалізації даних в Реєстрі територіальної громади пропонуємо вам звернутись до Центру надання адміністративних послуг Стрижавської селищної ради за адресою: смт Стрижавка, вул 40-річчя Перемоги,7 та до старостинських округів Стрижавської селищної територіальної громади на відповідних територіях.

Додаткова інформація за телефоном кол-центру ЦНАП  (0432) 64-72-05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь