Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено засідання виконкому та позачергової сесії

Дата: 14.11.2023 17:40
Кількість переглядів: 181

Фото без опису13 листопада 2023 року під керівництвом голови громади Михайла Демченка відбулося засідання виконавчого комітету та позачергової 73 сесії 8 скликання Стрижавської селищної ради.

На засіданнях було  схвалено рішення про надання дозволу селищної ради щодо нового будівництва протирадіаційного укриття на території Стрижавського ліцею №1. Планується будівництво на 2024 рік.

Також, було прийнято рішення про надання матеріальної допомоги жителям територіальної громади, а саме, сім’ям загиблих Героїв.

Схвалено  рішення по функціонуванню на території громади інформаційно-консультативних пунктів в рамках всеукраїнської компанії «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА». Також, затверджено рішення про проведення заходу до Всесвітнього дня Дитини.

Депутати підтримали проєкт рішення про створення  групи з вивчення питання щодо символіки російської імперської політики в населених пунктах Стрижавської селищної територіальної громади. Затвердили склад робочої групи з вивчення даного питання .

Депутати підтримали заходи про співфінансування у 2023 році, що реалізуються за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету.

В рамках засідання ухвалено низку рішень по справам дітей селищної ради, а також схвалено рішення про переведення садових будинків, жителів територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь