Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На фронті загинув наш земляк Тарас Романенко

Дата: 15.11.2023 11:05
Кількість переглядів: 244

Фото без описуЗавтра, 16 листопада, о 9:30 прощаємося з Героєм у Стрижавці. Вшануємо земляка живим коридором. Шикуємося від дому загиблого по вулиці Партизанській, 3. Далі – по вулицях Алеї та 40-річчя Перемоги до селищної ради. Прощальна церемонія відбудеться на головній площі селища.

Тарас Романенко загинув 12 листопада під час снайперського обстрілу, виконуючи бойове завдання біля населеного пункту Кринки Херсонської області.

Пам’ятаймо, що народився Тарас 8 вересня 1984 року в Стрижавці. Навчався у Стрижавському ліцеї №1. Вступив до Державного податкового університету в місті Ірпінь, отримав диплом бакалавра. Батько згадує, що Тарас мав добрий інтелект, багато читав, до нього часто зверталися за порадою друзі. Закінчив навчальний центр Внутрішніх військ України. Працював на Стрижавському кар’єрі та Вінницькому холодильному заводі.

З перших днів війни пішов воювати добровольцем, проходив службу в Гавришівській військовій частині А1231. Був сержантом, старшим стрільцем відділення охорони взводу охорони роти 6 батальйону охорони військової частини. Певний час перебував у Миколаївській області на бойових завданнях. Потім був направлений до Херсонської області.

Удома на Тараса чекали мати Ганна Феофанівна, батько Сергій Павлович, молодші сестри Оксана, Тетяна, Софія, брати Сергій та Артем. Щиро співчуваємо родині загиблого і всім близьким, з якими розділяємо втрату.

Вічна пам’ять Воїну-Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь