Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Черговий автомобіль для Збройних сил України – від Стрижавської громади

Дата: 15.11.2023 12:30
Кількість переглядів: 132

Фото без описуГолова Стрижавської громади Михайло Демченко особисто завіз «Хюндай Санта Фе» (Hyundai Santa Fе) в зону бойових дій на Донеччину, де воює наш земляк, стрижавчанин Руслан Хотомченко. Авто допомагатиме 22-ій окремій механізованій бригаді підрозділу батареї управління та артилерійської розвідки. Наші бійці працюють на лінії розмежування, тому позашляховик дуже потрібний для виконання завдань. Михайло Іванович передав ключі та документи на авто. Він поспілкувався із захисниками, командиром підрозділу Світланою. «Настрій у наших земляків бойовий. Головне їхнє бажання – якомога швидше звільнити українську землю від ворога» - наголосив керівник громади.

Попередньо до селищного голови Михайла Демченка по допомогу звернулися батьки Руслана. Разом почали збирати кошти на автомобіль.

Результат спільних зусиль:

- у межах акції «Замість квітів – допомога ЗСУ» під час проведення свята першого дзвоника в Сосонському ліцеї – 20 516 грн;

- під час проведення в закладах освіти громади ярмарків до Дня захисників і захисниць України: Мізяківсько-Хутірський ліцей – 11 530 грн, Лаврівська гімназія – 14 419 грн.

Очільник громади Михайло Демченко разом із нашими підприємцями долучився до збору коштів. Дякуємо за дуже вагому допомогу Олегові Кузьменку, Олегові Коливайлу, Олександру Кошелєву, Юрію Дуднику та Альоні Тітієвській, яка забезпечила пальним.

Дякуємо нашим бійцям, які боронять Україну! Їхня мужність, відвага, щоденне ризикування життям варті найвищої шани. І дякуємо всім, хто відгукнувся і долучився до збору коштів. Спільні дії сьогодні важливі як ніколи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь