Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Загинув Герой із Сосонки – Микола Кушта

Дата: 28.12.2023 12:18
Кількість переглядів: 252

Фото без описуЗавтра, 28 грудня, о 15:00 приходьте, вшанувати пам'ять загиблого живим коридором. Шикуємося в Сосонці від школи по вулиці Миру, далі – по вул. Леонтовича, 22 до будинку загиблого. У п'ятницю, 29 грудня, о 09:30 відбудеться заупокійна літургія у храмі Архістратига Михаїла (вул. Прибережна). Там і відбудеться церемонія прощання.

Народився Микола 20 травня 1982 року в Сосонці у багатодітній родині. Закінчив Сосонський ліцей. Працював на виробництві металопластикових вікон та будівельником.

3 січня 2023 р. Миколу Кушту призвали до лав Збройний сил України. Воював в Авдіївці та під Бахмутом. Навесні отримав осколкове поранення в стегно, після лікування знову повернувся на фронт. Був солдатом, служив старшим механіком-водієм 1 механізованого відділення 1 механізованого взводу механізованої роти військової частини А2960.
Загинув 19 грудня під час виконання службових обов'язків поблизу населеного пункту Невельське Покровського району Донецької області.

У Миколи залишилася мама Надія, два брати – Олександр, який воює на Херсонському напрямку, та Станіслав, сестри Любов і Віра, дружина Наталія і 5-річний син Володимир. Микола був надзвичайно позитивний, працьовитий, добрий і щирий. Любив і цінував свою родину. Тож щиро співчуваємо рідним та близьким. Це глибокий біль і спільна втрата.

🇺🇦 Світла й вічна пам’ять Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь