Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

90-й день народження зустріла Марія Насадюк із Бруслинівки

Дата: 17.01.2024 09:18
Кількість переглядів: 264

Фото без описуПривітати іменинницю з поважною датою завітали Стрижавський селищний голова Михайло Демченко,  начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення Ольга Тютюнник та староста Пеньківського старостинського округу Ірина Лісова.

Марія Насадюк народилася в Бруслинівці 15 січня 1934 року. У родині виховувалося семеро дітей.  Ювілярка розповіла про довоєнне дитинство,  важку працю в колгоспі. За своє життя, пані Марія пізнала всі труднощі і ніколи не складала руки, а навпаки, складні роки зробили її більш сильною і попри все допомогли зберегти оптимізм та любов до життя.

Пані Марія проживає з молодшою сестрою Любов’ю. Має чимале господарство і обожнює своїх домашніх улюбленців. Тож познайомила гостей із песиком, кицею та красунею кізкою. А найдорожчим подарунком називає перемогу й настання миру в Україні.

Очільник громади Михайло Демченко вручив грамоту з нагоди ювілею побажав прихильності від долі, міцного здоров’я, душевної гармонії.

«Дякую, пані Марія за багаторічну працю, вагомий внесок у розвиток громади, активну життєву позицію! Діліться спогадами, передавайте мудрість і життєвий досвід, і нехай вам буде затишно в рідній громаді!» -  додав Михайло  Демченко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь