Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На війні загинув наш мужній захисник Анатолій Река з Переорок

Дата: 18.01.2024 13:45
Кількість переглядів: 133

   Фото без опису19 січня о 9:00 приходьте вшанувати земляка живим коридором і провести в останню путь. Шикуємося від будинку загиблого по вулиці Лісній, 44 вздовж вулиці Шевченка до храму. Після живого коридору відбудеться заупокійна літургія у храмі Казанської ікони Божої Матері с. Переорки, а також церемонія прощання. 

Анатолій Река народився 26 липня 1982 року в Переорках. Навчався у місцевій школі, потім закінчив Мізяківсько-Хутірський ліцей екстерном. Служив у армії в танкових військах міста. Пройшов водійські навчання при військовому комісаріаті. Працював охоронником на хлібозаводі, пізніше – водієм-вантажником.

 22 вересня 2023 року був призваний до лав ЗСУ. Проходив навчання в Ольгополі, воював на Донецькому напрямку. Був солдатом, стрільцем-санітаром механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону військової частини А0666. Мав Позивний "Рембо". 29 грудня 2023 року виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Курдюмівка Бахмутського району Донецької області зник безвісти. Рідні Анатолія вірили і чекали, що він обов’язково зателефонує та скаже, що все добре. На жаль, дива не сталося. 

Добрий, веселий, чесний, сміливий та залюблений у дітей – таким Анатолія Реку назавжди запам’ятають рідні, близькі та друзі. На Анатолія вдома чекали мати Любов Василівна, син Максим, донька Софія, брат Микола та сестра Тетяна. 

Це спільний біль для всієї Стрижавської громади. Щиро співчуваємо родині загиблого і всім близьким. Світла й вічна пам’ять Герою, патріоту і воїну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь