Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Загинув наш земляк Олександр Назимко

Дата: 02.02.2024 10:37
Кількість переглядів: 227

Фото без описуОлександр народився 30 липня 1968 року в місті Погребище. Після закінчення місцевої школи вступив до Погребищенського медичного фахового коледжу за спеціальністю «Фельдшер». У 1990-му переїхав проживати до Стрижавки, деякий час мешкав у Лаврівці. Працював фельдшером у Стрижавській амбулаторії. 
У 2014-2015 рр. служив в добровольчому батальйоні "Золоті ворота" у зоні антитерористичної операції. 5 квітня 2022 року добровільно пішов служити Україні військовим лікарем та врятував життя не одного військового. Був сміливий і добрий, мав гостре відчутя справедливості та завжди допомагав іншим.
 24 вересня 2022 року Олександр загинув при виконанні бойового завдання поблизу Бахмута Донецької області. Вважався безвісти зниклим до січня 2024-го. Родина, звісно, пережила важке випробування. Весь час вірили, сподівалися та молилися, щоб їхній син, чоловік, батько, дідусь повернувся додому живим і здоровим. 
 Приходьте провести Героя в останню дорогу. У суботу, 3 лютого, о 10:00 на вас чекатиме автобус на парковці біля Стрижавської селищної ради. Поховання відбудеться у Вінниці. Об 11:00 – церемонія прощання за адресою: вул. Пирогова, 150 А, м. Вінниця. 
Щирі співчуття родині. На Олександра чекали мати Ганна Микитівна, дружина Наталія, донька Тетяна, син Сергій і внучки Соломія, Анна та Галина. 
Пам'ятаймо про силу духу та високий патріотизм людини, яка віддала життя за українське майбутнє.
Світла пам'ять Герою і вічна слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь