Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча зустріч з представниками ПРООН в Україні

Дата: 12.02.2024 14:11
Кількість переглядів: 92

Фото без опису6 лютого голова Стрижавської громади Михайло Демченко провів робочу зустріч з представниками й представницями ПРООН в Україні у межах «Програми з відновлення України» – спеціалісткою з інженерних та технічних питань Галиною Кудрою, ключовим експертом із соціальних питань Всеволодом Яковлєвим та експерткою з фінансових питань і закупівель Тамарою Бойко.

Також на зустріч було запрошено представників проектної організації «Вінницяагропроект», підрядної організації ТОВ «ЖК-ГАРАНТ», технічного нагляду та керівники структурних підрозділів селищної ради.

Із восьми проєктів Вінницької області, які перемогли по Україні, три – зі Стрижавської громади:

- капітальні ремонти будівель Мізяківсько-Хутірського ліцею, Стрижавського ліцею №2;

- нове будівництво адміністративної будівлі для розміщення ЦНАПу, багатофункціональних громадських приміщень освітнього та творчого призначення Стрижавської селищної ради.

Тож під час зустрічі обговорили основні вимоги програми щодо будівництва задля дотримання вимог і стандартів Європейського інвестиційного банку. Попередньо провели відкриті зустрічі з батьками Мізяківсько-Хутірського ліцею та Стрижавського ліцею №2. Врахували питання щодо належного забезпечення освітнього процесу, швидкого та якісного виконання будівельних робіт, які мають бути реалізовані до 31 грудня 2024 року. До робочої групи долучили представників громадськості.

«Щоб перемогти в конкурсі проєктів, команда селищної ради ретельно готувала заявку та пройшла тривалий шлях до старту робіт. Фінансуються об’єкти за рахунок субвенції в межах фінансової угоди «Програма з відновлення України» між Україною та Європейським інвестиційним банком. Стрижавська громада надає співфінансування. Пріоритетною залишається підтримка ЗСУ, але враховуємо також зобов’язання щодо угоди. Укладено чотиристоронню угоду між Міністерством фінансів, Міністерством інфраструктури України, Стрижавською селищною радою та відділом освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради про передачу коштів позики на безповоротній основі», - наголосив керівник громади Михайло Демченко. 

У Мізяківсько-Хутірському ліцеї вже розпочались будівельні роботи. Частину будівлі утеплили скловатою. Тож очільник громади Михайло Демченко разом із представниками ПРООН оглянули ліцей, обговорили термін виконання будівельних робіт та порядок використання коштів субвенції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь