Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Батьківське серце» – для дітей загиблого Героя зі Стрижавки Олександра Березовського

Дата: 16.02.2024 09:44
Кількість переглядів: 85

Фото без описуГолова громади Михайло Демченко вручив обереги разом із головою ГГС ВВЦО «Бойове Братерство України» Леонідом Климчуком, командиром Вінницького полку ГС «ВВЦО «Бойове Братерство України» Олегом Савічем та місцевим жителем, членом Вінницького полку ГС «ВВЦО «Бойове Братерство України» Володимиром Ксенчином. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героя та поспілкувалися з його родиною: дружиною Віталіною, дітьми, мамою Ольгою та сестрою Валентиною. Шестирічна Єва та десятирічний Данило отримали оберіг на пам’ять про батька, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. 

Олександр Березовський з 2014-го воював у зоні АТО більше 1,5 року. Був учасником бойових дій, нагороджений грамотами, медалями. Одразу після повномасштабного вторгнення, 25 лютого 2022 року, пішов добровольцем до Збройних сил України. Був сержантом, командиром першого стрілецького взводу третьої стрілецької роти військової частини А7338. Мав позивний «Береза». Воював в Ізюмі, Куп’янську, Чорнобилі. Останні 6 місяців був на Харківському напрямку. 29 грудня загинув у північній частині від населеного пункту Стариця Харківської області під час виконання бойового завдання, отримавши вогнепальні осколкові поранення, несумісні з життям.

Очільник громади Михайло Демченко подякував військово-цивільній спілці «Бойове братерство України» за небайдужість до наших сімей та дітей загиблих Героїв. Срібне серце, обрамлене терновим віночком, з іменем захисника відтепер є в дітей Олександра Березовського. На згадку про подвиг батька і його саможертовність заради держави.

Вічна і світла пам’ять Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь