Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочався другий етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч»

Дата: 20.02.2024 14:25
Кількість переглядів: 130

Фото без описуУ Стрижавській громаді розпочався другий етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». 
Це ініціатива Президента України Володимира Зеленського. Головна мета – поширювати відчуття спортивного свята серед наших учнів, заохочувати школярів до занять спортом і здорового способу життя, а також підтримувати їхні емоції.
В заході взяли участь  голова громади Михайло Демченко, начальник відділу освіти, сім'ї, молоді , спорту, культури та туризму  Світлана Томусяк,  директор ДЮСШ " Десна"  Андрій Заводян та директори ліцеїв.
Учні семи навчальних закладів загальної середньої освіти будуть змагатися з волейболу, баскетболу, черлідингу, футзалу та спортивного орієнтування. 
Першими на спортивному майданчику «Пліч-о-пліч» зійшлися команди юнаків та дівчат п'яти закладів освіти, які змагалися у волейболі. Матчі були цікаві та енергійні, а групи підтримки – мегаактивні! 
Перші сходинки посіли юнаки та дівчата Сосонського ліцею. Вони й представлятимуть громаду на районному етапі. Спортсмени Стрижавського ліцею №1 здобули ІІ місце серед юнаків, ІІІ - серед дівчат; а зі Стрижавського ліцею №2 ІІ місце посіли дівчата та ІІІ – юнаки. Переможців нагородили дипломами та цінними призами. Дякуємо також командам Пеньківського та Мізяківсько-Хутірського ліцеїв за активну участь у змаганнях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь