Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочався другий етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч»

Дата: 20.02.2024 14:25
Кількість переглядів: 117

Фото без описуУ Стрижавській громаді розпочався другий етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». 
Це ініціатива Президента України Володимира Зеленського. Головна мета – поширювати відчуття спортивного свята серед наших учнів, заохочувати школярів до занять спортом і здорового способу життя, а також підтримувати їхні емоції.
В заході взяли участь  голова громади Михайло Демченко, начальник відділу освіти, сім'ї, молоді , спорту, культури та туризму  Світлана Томусяк,  директор ДЮСШ " Десна"  Андрій Заводян та директори ліцеїв.
Учні семи навчальних закладів загальної середньої освіти будуть змагатися з волейболу, баскетболу, черлідингу, футзалу та спортивного орієнтування. 
Першими на спортивному майданчику «Пліч-о-пліч» зійшлися команди юнаків та дівчат п'яти закладів освіти, які змагалися у волейболі. Матчі були цікаві та енергійні, а групи підтримки – мегаактивні! 
Перші сходинки посіли юнаки та дівчата Сосонського ліцею. Вони й представлятимуть громаду на районному етапі. Спортсмени Стрижавського ліцею №1 здобули ІІ місце серед юнаків, ІІІ - серед дівчат; а зі Стрижавського ліцею №2 ІІ місце посіли дівчата та ІІІ – юнаки. Переможців нагородили дипломами та цінними призами. Дякуємо також командам Пеньківського та Мізяківсько-Хутірського ліцеїв за активну участь у змаганнях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь