Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

90-й день народження зустріла Галина Турлюк із Стрижавки

Дата: 29.02.2024 12:22
Кількість переглядів: 85

Фото без описуЗ поважним ювілеєм привітати іменинницю завітали очільник громади Михайло Демченко,  начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення Ольга Тютюнник.

Галина Антонівна народилася в далекому 1934 році в селищі Стрижавка. На долю ювілярки випало чимало важких випробувань - війна та повоєнна відбудова. Коли пані Галині було 8 років, то її батько загинув на війні. Було дуже важке дитинство. Зростала в родині, де виховувалося четверо дітей. Все своє життя пропрацювала в Стрижавському дитячому санаторії. За час роботи пані Галину дуже цінували і поважали, адже її працьовитість та любов до дітей надихала і окриляла усіх оточуючих.

Галина Антонівна прекрасна матір для своїх дітей донечки і сина. Насолоджується статусом бабусі та прабабусі маючи четверо онуків і четверо правнуків з якими продовжує ділитись мудрістю та життєвим досвідом.

Улюбленим заняттям для душі у пані Галини збирати гриби у лісі та насолоджуватися свіжим повітрям. Вона завжди  була життєрадісною,  оптимістичною і дуже любить, коли разом збирається уся родина.

Голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко вручив грамоту з нагоди ювілею побажавши Галині Антонівні відмінного здоров’я, поваги від близьких людей, а також мирного неба та перемоги нашій неньці Україні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь