Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перемога футбольної команди «Десна» у Чемпіонаті Вінницької області з футзалу

Дата: 14.03.2024 15:52
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

У спортивній залі Сосонського ліцею відбувся фінал Чемпіонату Вінницької області з футзалу серед юнаків 2013-2014 р. н., який провела обласна федерація. У Чемпіонаті взяли участь 28 команд Вінницької області.

На Чемпіонат завітали заступник Стрижавського селищного голови Світлана Лендя, голова асоціації футзалу Вінницької області Юрій Максименко, директор ДЮСШ «Десна», голова асоціації футзалу Вінницького району Андрій Заводян, представник ГО «РОТАРІ КЛУБ «ВІННИЦЯ ПОСТУП» Володимир Онофрійчук. 

Золото виборола футбольна команда «Десна» Стрижавської громади! Наші юні футболісти не програли жодної гри у фіналі. Виграли одну гру в Гнівані з рахунком 4:0. Потім обіграли вінницьку команду з рахунком 3:0 і зіграли внічию з Могилів-Подільським. Кращим воротарем став Микола Бабій.

Учасники Чемпіонату отримали масу позитивних емоцій! А підтвердженням їхньої спортивної майстерності стали кубки, медалі, грамоти та різноманітні призи.

«Дякую нашим тренерам Андрію Кулачку та Володимирові Яремку за професійну підготовку спортсменів! Дякую нашим батькам-вболівальникам за підтримку і виховання дітей. Бажаю всім міцного й бадьорого духу, нових цікавих змагань та досягнень», - прокоментував голова громади Михайло Демченко на своїй сторінці у Фейсбук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь