Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Мізяківсько-Хутірському ліцеї та Стрижавському ліцеї №2 розпочато будівельні роботи за кошти Європейського інвестиційного банку

Дата: 19.03.2024 13:07
Кількість переглядів: 128

Фото без описуГолова Стрижавської громади Михайло Демченко провів робочу зустріч з представниками й представницями ПРООН в Україні у межах «Програми з відновлення України» – спеціалісткою з інженерних та технічних питань Галиною Кудрою, ключовим експертом із соціальних питань Всеволодом Яковлєвим, антикорупційним аналітиком Олегом Слуцьким та ключовим інженерним спеціалістом Олександром Білоусовим. Під час зустрічі обговорили питання щодо вчасного подання актів виконаних робіт до двох Міністерств –інфраструктури та фінансів.

У Мізяківсько-Хутірському ліцеї та Стрижавському ліцеї №2 тривають будівельні роботи. Фінансуються об’єкти за рахунок субвенції в межах фінансової угоди «Програма з відновлення України» між Україною та Європейським інвестиційним банком. Пріоритетною залишається підтримка ЗСУ, але враховуємо також зобов’язання щодо угоди.

У системі «Prozorro» оприлюднено тендер на закупівлю робіт «Нове будівництво адміністративної будівлі для розміщення центру надання адміністративних послуг, багатофункціональних громадських приміщень освітнього та творчого призначення Стрижавської селищної ради». Це масштабний проєкт для усієї громади, адже жителі зможуть отримувати адміністративні послуги якісно та швидко, а діти – ефективно проводити дозвілля. Термін будівництва – 18 місяців, і почати плануємо цього року.

Також виготовляється проєктно-кошторисна документація «Нове будівництво споруди подвійного призначення із захисними властивостями протирадіаційного укриття на території КЗ «Ліцей №1 смт Стрижавка». Дане укриття дасть можливість одночасно помістити 996 осіб.

Спільно з представниками ПРООН, підприємцями та жителями громади оглянули два об’єкти в Мізяківських Хуторах та Стрижавці. Поспілкувалися з батьками, керівниками закладів та представниками підрядної організації. В Мізяківських Хуторах роботи виконані на 65%: завершено демонтажні роботи даху, утеплення фасадів мінеральними плитами. У Стрижавському ліцеї №2 завершені роботи в підвальному приміщенні: здійснене поліпшене штукатурення поверхонь, шпаклювання стін, улаштування цементної стяжки та покриттів керамічною плиткою. Зараз тривають демонтажні роботи даху, монтажні роботи з перекриття даху та утеплення фасадів мінеральними плитами.

Працюємо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь