Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання молодіжної ради

Дата: 11.04.2024 12:50
Кількість переглядів: 83

Фото без описуУ приміщенні Стрижавської селищної ради відбулося засідання молодіжної ради. В засіданні взяли участь: голова громади Михайло Демченко, заступник селищного голови Світлана Лендя, керуюча справами, секретар виконавчого комітету Олеся Марцинюк, провідний спеціаліст відділу освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради Любов Циба. Метою засідання –сформувати склад молодіжної ради шляхом голосування за кандидатури.
Головою Молодіжної ради обрали Мар’яну Івацко, жительку села Мізяківські Хутори. Мар’яна – вчителька української мови і літератури в класах НУШ та педагог-організатор у Мізяківсько-Хутірському ліцеї. Має неабиякі організаторські здібності та досвід роботи, тож вирішила розвивати не тільки заклад, а й територіальну громаду. Вважає, що розпочати варто з розвитку культури та дозвілля нашої молоді.
За підсумками голосування заступником голови Молодіжної ради обрали Олександра Лагіна зі Стрижавки. Він навчається на 4 курсі у Вінницькому фаховому транспортному коледжі. Змалку займається баскетболом, тому має багато ідей щодо розвитку спорту серед молоді громади. А ще додає: «В країні війна, і важливо допомагати ЗСУ. Плести сітки, організовувати благодійні ярмарки та багато працювати задля перемоги».
Секретарем Молодіжної ради стала Ангеліна Копитко. Вона – вчителька математики, фізики, астрономії в Сосонському ліцеї та керівниця гуртка «Робототехніка». 
Голова громади Михайло Демченко привітав сформований склад Молодіжної ради та побажав наснаги і  свіжих ідей для розвитку громади. Молоді люди – важливий динамічний рушій у розвитку місцевого самоврядування. 
" У нашій громаді живе й працює багато молоді. Тож варто активно використовувати їхні ідеї задля розвитку середовища. Нехай молодіжна рада працює з наснагою, ефективними ідеями та бажанням бути причетними до важливих змін!",- наголосив очільник громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь