Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 11.04.2024 15:11
Кількість переглядів: 24

Фото без описуУ відповідності до ст.19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», в порядку, встановленому Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження порядку проведення слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації на місцевому рівні  відділ містобудування та архітектури апарату Стрижавської селищної ради Вінницького району Вінницької області повідомляє про початок процедури громадських обговорень щодо врахування громадських інтересів у проектах містобудівної документації «Детального плану території, в межах земельної ділянки з кадастровим номером 0520655900:007:0146, площею 5,41га, для виробничих потреб ТОВ «ПРОМИСЛОВА ПЛОЩАДКА «КЕМПІНГ»» по вул. Туристичній, 6 на території Стрижавської селищної ради Вінницького району Вінницької області, за межами населеного пункту та  Звіту про стратегічну екологічну оцінку» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку, розпочинається громадське обговорення. Підставою розробки проєкту містобудівної документації є рішення 68 сесії 8 скликання Стрижавської селищної ради від 22.08.2023 № 5.

Замовником розроблення Детального плану території є Стрижавська селищна рада.

Розробником проєкту детального плану території є МКП «Вінницький муніципальний центр містобудування і архітектури».

З урахуванням вимог Порядку проведення громадських обговорень щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2022 №1196), громадське обговорення проєкту містобудівної документації «Детального плану території, в межах земельної ділянки з кадастровим номером 0520655900:007:0146, площею 5,41га, для виробничих потреб ТОВ «ПРОМИСЛОВА ПЛОЩАДКА «КЕМПІНГ»» по вул. Туристичній, 6 на території Стрижавської селищної ради Вінницького району Вінницької області, за межами населеного пункту та  Звіту про стратегічну екологічну оцінку», відбудеться з 11 квітня 2024 року по 12 травня 2024року.

Матеріали проекту містобудівної документації, на паперових носіях, будуть доступні з 11 квітня до 12 квітня 2024 року включно (з 9.00 год до 16.00 год), за адресою: селище Стрижавка, вул. 40-річчя Перемоги, 7, в електронному вигляді можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Стрижавської селищної ради у розділі «Оголошення».

Відповідальна особа, яка забезпечує розгляд пропозицій (зауважень) громадськості до проєктів містобудівної документації від замовника – начальник відділу містобудування та архітектури апарату Стрижавської селищної ради, головний архітектор - Рудий Володимир Степанович.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі відділом містобудування та архітектури апарату Стрижавської селищної ради: 23210, селище Стрижавка, вул. 40-річчя Перемоги, 7. E-Mail адреса: vmbiastryz@ukr.net. до 12 травня 2024року. У повідомленнях вказуються прізвища, імена, по батькові, місце проживання та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

Анонімні пропозиції не розглядаються.

Громадські слухання з обговорення містобудівної документації – «Детального плану території, в межах земельної ділянки з кадастровим номером 0520655900:007:0146, площею 5,41га, для виробничих потреб ТОВ «ПРОМИСЛОВА ПЛОЩАДКА «КЕМПІНГ»» по вул. Туристичній, 6 на території Стрижавської селищної ради Вінницького району Вінницької області, за межами населеного пункту та  Звіту про стратегічну екологічну оцінку» відбудуться 07 травня 2024 року об 17:00 год в залі засідань Стрижавської селищної ради за адресою вул. 40-річчя Перемоги, 7, селище Стрижавка.

Жителям Стрижавської селищної територіальної громади, які братимуть участь у громадських слуханнях, при собі необхідно мати паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь