Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Паспортна станція розпочала роботу в ЦНАПі Стрижавської селищної ради

Дата: 24.04.2024 11:00
Кількість переглядів: 69

Фото без описуВідтепер мешканці Стрижавської громади зможуть замовити біометричні паспорти внутрішні та закордонні у формі ID-картки в ЦНАПі Стрижавської селищної ради.
У відкритті паспортної станції взяли участь голова громади Михайло Демченко, голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий, заступник начальника Вінницької ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Андрій Кавунець, голова Вінницької районної ради Ігор Шутак, регіональна координаторка Програми EGAP у Вінницькій області Дарія Радзіховська, начальник управління Державної міграційної служби у Вінницькій області Борис Наливайко, начальник І-го міського відділу УДМС у місті Вінниці Ірина Прудиус.
Обладнання для паспортної станції  надійшло за сприяння швейцарсько-української Програми EGAP, що реалізується Фондом Східна Європа у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України. Для впровадження паспортної станції за рахунок коштів Програми EGAP використано 661 тис. грн. 
Голова Стрижавської громади Михайло Демченко презентував для гостей проєкт нового будівництва адміністративної будівлі для розміщення ЦНАПу, багатофункціональних громадських приміщень освітнього та творчого призначення Стрижавської селищної ради.
«Відтепер перелік адміністративних послуг, які надаватиме ЦНАП жителям громади та ВПО, збільшено до 286-ти - це результат активної та наполегливої праці усієї команди! Дякую за підтримку та співпрацю Вінницькій ОВА, Вінницькій обласні Раді, Вінницькій районній раді, швейцарсько-українській Програмі EGAP, Державній міграційній службі у Вінницькій області та І-му міському відділу УДМС у місті Вінниці», додав очільник громади.
Паспортна станція знаходиться на першому поверсі ЦНАПу. Це дозволить усім без винятку мешканцям безперешкодно і зручно отримати необхідні послуги. Облаштовано окремий робочий кабінет з сучасним обладнанням, яке відповідає вимогам Державної міграційної служби України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь