Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено штабне тренування з органами управління цивільного захисту

Дата: 26.04.2024 14:53
Кількість переглядів: 51

Фото без описуВідповідно до наказу Вінницької обласної військової адміністрації від 07 лютого 2024 року № 63 «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2024 рік»  24 квітня 2024 року проведено штабне тренування з органами управління цивільного захисту Вінницької районної ланки та Стрижавської субланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту за темою «Дії органів управління та сил спеціалізованих служб цивільного захисту району та громади з організації евакуації населення при загрозі або виникненні надзвичайної ситуації на арсеналі  зберігання ракет та боєприпасів Міністерства оборони України».

 Керівники  тренування:  заступники начальника Вінницької районної військової адміністрації КОВАЛЬ Володимир Вікторович, ЦВІГУН Володимир Вікторович,  заступник Стрижавського селищного голови, голова евакуаційної комісії ЛЕНДЯ Світлана Василівна.

Навчальні цілі: Вдосконалення злагодженості та оперативності керівного складу, передбачених планами реагування на надзвичайні ситуації Вінницького району та Стрижавської територіальної громади.

      Підвищення готовності  органів управління та сил цивільного захисту до виконання заходів з евакуації населення із зони можливого ураження внаслідок виникнення надзвичайної ситуації на арсеналі зберігання боєзапасу Міністерства оборони України, а також життєзабезпечення евакуйованого населення.

      Практичне відпрацювання заходів з оповіщення, евакуації, розміщення евакуйованого населення та забезпечення публічної (громадської) безпеки в евакуйованих населених пунктах Дорожне,  Медвідка, Стрижавка. Організація роботи щодо евакуації осіб з інвалідністю та інших мало мобільних груп населення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь