Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено планову перевірку об'єкту водопостачання с. Дорожне

Дата: 08.05.2024 10:00
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

7 травня здійснили планову перевірку об'єкту водопостачання с. Дорожне за участі представника головного спеціаліста відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Марини Іванчикової  та постійно діючої комісії для здійснення обстежень питної води на території Стрижавської ТГ.

Під час проведення перевірки була приділена увага питанням щодо дотримання режиму охорони, господарської чи іншої діяльності в зонах санітарної охорони джерел та об’єктів централізованого питного водопостачання, правил експлуатації систем питного водопостачання, встановлених режимів роботи, правил користування водозабірними спорудами, призначеними для задоволення потреб споживачів у питній воді, здійснення контролю за якістю питної води, використанням та охороною джерел і систем питного водопостачання, вимог законодавства щодо здійснення виробничого контролю за якістю та безпечністю питної води.

За результатами перевірки було підготовлено та надано уніфікований акт перевірки щодо дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення щодо питної води, питного водопостачання та водовідведення. Також, надали рекомендації щодо проведення робіт для покращення якості питної води.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь