Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

Дата: 01.05.2024 15:14
Кількість переглядів: 86

Фото без описуНа виконання рішення 83 сесії Стрижавської селищної ради 8 скликання від 29 .03.24 року № 30 «Про замовлення Звіту з експертної грошової оцінки вартості земельної ділянки несільськогосподарського призначення що підлягає продажу» оголошується конкурс про відбір суб’єкта оціночної діяльності з проведення експертної грошової оцінки вартості земельної ділянки несільськогосподарського призначення кадастровий номер:0520655900:02:001:0539, площею 0,0553 га, цільове призначення:03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована на території Стрижавської селищної територіальної громади селище Стрижавка вулиця 40-річчя Перемоги,14 Вінницького району Вінницької області.

Місце проведення конкурсу: адміністративна будівля селищної ради розташована за адресою: вул. 40-річчя Перемоги,7 (2 поверх, зал засідань).

Дата та час проведення конкурсу :21 травня 2024 рік о 15.00год.

Об’єкт оцінки: земельна ділянка несільськогосподарського призначення кадастровий номер:0520655900:02:001:0539, площею 0,0553 га.

Кінцевий термін подання документів: 17 травня 2024.

Перелік підтвердних документів, які подаються на розгляд: подається в запечатаному конверті до відділу земельних ресурсів апарату селищної ради складається з:

  • конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях), якщо його не було визначено в інформації про оголошення конкурсу. Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом;
  • документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна (експертної грошової оцінки земельної ділянки) та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки);
  • підтвердних документів.

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.

 До підтвердних документів, поданих на конкурс, належать:

заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності; інформація про претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі посвідчень про підвищення кваліфікації оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок.

 Інформація про претендента містить:

наявність сертифіката суб’єкта оціночної діяльності та (або) відповідного документа, передбаченого статтею 6 Закону України «Про оцінку земель»;

інформацію про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки): кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях оцінювачів, наявність відповідної форми допуску до державної таємниці тощо.

 Пропозицію щодо ціни надання послуг з оцінки; документи щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом з інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна (експертної грошової оцінки земельної ділянки) та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки); підтвердні документи має засвідчити підписом керівник суб’єкта оціночної діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь