Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Завершуємо будівельні роботи на об’єктах у межах «Програми з відновлення України»

Дата: 25.05.2024 16:45
Кількість переглядів: 121

Фото без описуВчергове зустрілися з представниками ПРООН в Україні – спеціалісткою з інженерних та технічних питань Галиною Кудрою й експерткою з фінансових питань і закупівель Тамарою Бойко.
 
➡️  Голова громади Михайло Демченко разом із представниками ПРООН  оглянули процес робіт у Мізяківсько-Хутріському ліцеї. Там роботи виконані на 90%. Перекрито дах металочерепицею, утеплено та пофарбовано фасади. Після коригування ПКД буде замінено пластикові вікна та зовнішні двері. Здійснено блискавкозахист. Завершуються роботи з утеплення фундаментів та цоколів. 

➡️ У Стрижаському ліцеї №2 проведено демонтажні роботи покриття покрівлі. Перекрито дах металочерепицею. Утеплено фасади та пофарбовано стіни. В підвальному приміщені проведено ремонт підлоги, опорядження стін та стелі. 

Об’єкти фінансуються за рахунок субвенції в межах фінансової угоди «Програма з відновлення України» між Україною та Європейським інвестиційним банком. Обговорили організаційні питання та визначили пріоритети щодо будівництва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь