Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт «Зроблено в Україні» — підтримка та розвиток вітчизняного виробництва

Дата: 27.05.2024 15:30
Кількість переглядів: 101

Фото без описуМи щодня вибираємо, що купити. Але кожна витрачена гривня може працювати ще ефективніше, адже коли ми купуємо українське, то в середньому до 40% від вартості повернеться до держави й дасть більше можливостей для підтримки наших міст, наших людей і тих, хто нас захищає від нападу ворогів.

Бо, купуючи український сир, ковбасу, косметику, куртку або керамічну плитку, ми справді платимо зарплати людям на виробництві, оренду власникам складських і торгових приміщень, робимо внесок у пенсію нашим батькам і забезпечуємо можливість фінансування армії.

   А ще посилюємо український бізнес і робимо економіку стійкішою, щоб країна була сильною та перемагала у війні.  Ні, це не означає, що однією покупкою ми розв'язуємо всі проблеми. Але коли так роблю я, ти, наші родичі, друзі, сусіди та колеги, то це вже система — і тоді ми посилюємо одне одного та Україну. Бо коли купуєш українське — усі в плюсі.

    Отож  40% придбаного товару українського виробництва повертається в бюджет. Купуючи українське, ти платиш заробітну плату всім, хто створював цей продукт. З податків на заробітну плату йдуть відрахування на пенсію. Ти допомагаєш створювати нові робочі місця.  Заміщення імпортних товарів потенційно збільшить фонд заробітної плати на 40 млрд. грн на рік. 25% від вартості українських товарів ідуть на податки та  платежі до Пенсійного Фонду, а отже,  більше грошей матимемо на утримання армії, пенсії, дороги тощо.  Чим більше українських складових використовують підприємства, тим більше коштів залишається в Україні. Наприклад, це 85% від вартості продуктів харчування та будматеріалів.

    Шукай товари зі знаком «Зроблено в Україні» на поличках магазинів! Товари з цим маркуванням вироблені в Україні, а значить у середньому до 40% від їхньої вартості повертається в бюджет країни у вигляді податків, зборів і зарплат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь