Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підписали меморандум про співпрацю щодо будівництва житла для ВПО

Дата: 29.05.2024 17:27
Кількість переглядів: 87

Фото без описуСоціальне житло для людей, які постраждали внаслідок російської агресії, з’явиться у Стрижавській громаді.

Меморандум про співпрацю щодо будівництва житла для ВПО голова Стрижавської громади Михайло Демченко підписав з президенткою благодійної організації «БФ «Житло для ВПО» Ольгою Єрошенко.

Завдяки меморандуму за польські спонсорські кошти буде здійснено реконструкцію приміщення комунальної власності для тимчасового проживання ВПО в селі Мізяківські Хутори. Буде створено житлові будинки для 16-ти родин за рахунок Благодійного фонду «Житло для ВПО». Загальний бюджет проєкту – понад 1 млн доларів, реконструкція триватиме 9 місяців. 

Проєкт передбачає повне відновлення будівлі та її облаштування: демонтаж, реконструкцію, встановлення сонячних панелей для забезпечення автономного джерела живлення, ремонтні внутрішні роботи, підведення зовнішніх мереж, облаштування укриття, каналізування, освітлення та наповнення квартир меблями й побутовою технікою. Початок будівництва – червень 2024 року. Проєктні роботи виконує компанія «7 СІ».

Стрижавська громада не вперше залучає кошти інвесторів, попередньо виграла грант на 3 проєкти в межах Програми з відновлення України, яку фінансує Європейський інвестиційний банк. Працюємо, розвиваючи громаду!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь