Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначили обдарованих учнів та їх наставників на святі «Шкільний  олімп – 2024»

Дата: 30.05.2024 16:00
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

24 травня у Стрижавському ліцеї №1 відбулося традиційне свято обдарованих учнів та їх наставників «Шкільний олімп – 2024».

На свято завітали голова Стрижавської громади Михайло Демченко, начальник відділу освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Світлана Томусяк, директор Стрижавського ліцею №1 Галина Комарчук.

Ліцей має щорічну традицію відзначати обдарованих хлопців та дівчат, які перемагають у всеукраїнських, обласних, районних, шкільних олімпіадах та конкурсах, мають досягнення у спорті та мистецтві. Відзначають у ході свята й учителів – за наставництво, розвиток обдарованості та професіоналізм. 

Нагороди отримали переможці предметних олімпіад та конкурсів у номінації «Інтелектуальна еліта»: Марина Петренко, Валерія Вечерко, Марія Самчук, Ірина Петренко, Альбіна Завальнюк, Іван Поліщук, Анна Кожушан, Артем Ріпак, Анастасія Антонюк, Анна Брилянт, Ростислав Путькало, Ілля Савченко, Ілля Мельник, Олена Білошкурська, Даніїл Павлюк.

У номінації «Олімпійська надія» та «Зірки мистецтва - 2024» нагороджено юних спортсменів закладу: Анастасію Капітонову, Святослава Новака.

У номінації «Зірки мистецтва - 2024» нагороду отримали: Владислава Онищенко, Ярослав Коваль, Тимофій Гандрибіда, Маргарита Сорока, Єлизавета Вишнівська, Вокальний ансамбль «Мелодія» учнів Стрижавського ліцею №1. 

У номінації «Творчість та професіоналізм» нагороду отримали учителі: Юлія Грустіліна, Валентина Притула, Оксана Бондаренко, Андрій Благун, Ольга Баліцька.

У номінації «Інтелектуальна еліта» нагороду отримали учителі: Андрій Благун, Руслан Шевчук, Ольга Баліцька.

У номінації «Волонтери року» нагороду отримали: Людмила Мазай координатор проєкту «Зелена школа», керівника волонтерської групи «Стрижавські павучки». Також нагороджено найактивніших юних волонтерів закладу: Ірину Петренко, Марину Петренко, Діану Ільчишен, Софію Новосьолову.

У номінації «Пташки для ЗСУ» нагороду отримали: Галина Македонська, вчитель інформатики та фізики, який складає FPV дрони - Ігор Вітюк.

Голова громади Михайло Демченко подякував батькам, учителям за підтримку, розвиток юних талантів:
«Щиро дякую педагогам та батькам за підтримку дітей. За надання цінності знанням і формування навичок самовдосконалення. Пишаємося талановитими дітьми, завдяки яким ім’я громади звучить на всеукраїнському рівні», - додав очільник громади Михайло Демченко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь