Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначили обдарованих учнів та їх наставників на святі «Шкільний  олімп – 2024»

Дата: 30.05.2024 16:00
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

24 травня у Стрижавському ліцеї №1 відбулося традиційне свято обдарованих учнів та їх наставників «Шкільний олімп – 2024».

На свято завітали голова Стрижавської громади Михайло Демченко, начальник відділу освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Світлана Томусяк, директор Стрижавського ліцею №1 Галина Комарчук.

Ліцей має щорічну традицію відзначати обдарованих хлопців та дівчат, які перемагають у всеукраїнських, обласних, районних, шкільних олімпіадах та конкурсах, мають досягнення у спорті та мистецтві. Відзначають у ході свята й учителів – за наставництво, розвиток обдарованості та професіоналізм. 

Нагороди отримали переможці предметних олімпіад та конкурсів у номінації «Інтелектуальна еліта»: Марина Петренко, Валерія Вечерко, Марія Самчук, Ірина Петренко, Альбіна Завальнюк, Іван Поліщук, Анна Кожушан, Артем Ріпак, Анастасія Антонюк, Анна Брилянт, Ростислав Путькало, Ілля Савченко, Ілля Мельник, Олена Білошкурська, Даніїл Павлюк.

У номінації «Олімпійська надія» та «Зірки мистецтва - 2024» нагороджено юних спортсменів закладу: Анастасію Капітонову, Святослава Новака.

У номінації «Зірки мистецтва - 2024» нагороду отримали: Владислава Онищенко, Ярослав Коваль, Тимофій Гандрибіда, Маргарита Сорока, Єлизавета Вишнівська, Вокальний ансамбль «Мелодія» учнів Стрижавського ліцею №1. 

У номінації «Творчість та професіоналізм» нагороду отримали учителі: Юлія Грустіліна, Валентина Притула, Оксана Бондаренко, Андрій Благун, Ольга Баліцька.

У номінації «Інтелектуальна еліта» нагороду отримали учителі: Андрій Благун, Руслан Шевчук, Ольга Баліцька.

У номінації «Волонтери року» нагороду отримали: Людмила Мазай координатор проєкту «Зелена школа», керівника волонтерської групи «Стрижавські павучки». Також нагороджено найактивніших юних волонтерів закладу: Ірину Петренко, Марину Петренко, Діану Ільчишен, Софію Новосьолову.

У номінації «Пташки для ЗСУ» нагороду отримали: Галина Македонська, вчитель інформатики та фізики, який складає FPV дрони - Ігор Вітюк.

Голова громади Михайло Демченко подякував батькам, учителям за підтримку, розвиток юних талантів:
«Щиро дякую педагогам та батькам за підтримку дітей. За надання цінності знанням і формування навичок самовдосконалення. Пишаємося талановитими дітьми, завдяки яким ім’я громади звучить на всеукраїнському рівні», - додав очільник громади Михайло Демченко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь