Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Стрижавській громаді для школярів пролунав останній дзвінок 

Дата: 01.06.2024 13:00
Кількість переглядів: 101

Фото без описуУже втретє останній дзвінок пролунав для наших випускників і випускниць в умовах воєнного стану. Але це свято – можливість заземлитися, поспілкуватися, висловити теплі побажання дітям, батькам і вчителям. Це можливість обмінятися вірою, що наступні випускні світанки минатимуть без тривог і під небом переможців. Про це написав голов громади Михайло Демченко на своїй сторінці у Фейсбук. 

Привітати дітей, вчителів та батьків із завершенням навчального року до шкіл завітали голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко, начальник відділу освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму  Світлана Томусяк, старости Мізяківсько-Хутірського, Сосонського старостинських округів Людмила Панасюк та Микола Демченко.

Це хвилююча мить для всієї нашої громади: і для 220-ти діток, які завершили початкову школу, і для двох сотень дев’ятикласників. 

Та найбільша увага – нашим випускникам 11-х класів. 115 хлопців і дівчат отримають свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти. 

Голова Стрижавської громади Михайло Демченко привітав випускників із закінченням школи, побажав успішного нового етапу життя.
"Нехай літо додасть здоров’я та енергії, нехай наступний життєвий вибір буде успішний та усвідомлений. Батькам – непохитної віри в дітей, педагогам – натхнення і відновлення сил. А усім дітям гарного відпочину під час літніх канікул", - зазначив очільник громади Михайло Демченко.

Завдяки українським воїнам мали можливість зустрітися та підтримати дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь