Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Михайло Демченко привітав дітей з Міжнародним днем захисту дітей

Дата: 01.06.2024 15:00
Кількість переглядів: 128

Фото без описуМіжнародний день захисту дітей – це насамперед про дитячу безпеку й добробут. Це нагадування нам, дорослим, про відповідальність за долю кожної маленької людини. Про створення умов, які берегтимуть дітей від жахіть війни. Написав голова Стрижавської ТГ Михайло Демченко на своїй сторінці у Фейсбук.

"Щасливе дитинство – це важливе право маленьких хлопчиків та дівчаток нашої громади. Право відчувати материнську і батьківську любов, їхню підтримку та захист від незгод. Поруч із нами живуть і навчаються діти, які вимушено залишили домівки внаслідок російської агресії, тож варто їх чути і розуміти. Поруч із нами й діти, які втратили батьків на фронті. Вони лише вчаться жити із втратою, тож дуже важливо допомогти, якщо потрібно, і бути толерантними до різних дитячих доль.
Працюємо, щоб повертати дітям щасливе дитинство і віру в справедливий світ. Нехай у них буде багато сонячних днів, а війна, окупація, тривоги залишаються хіба що у книгах і кіно", - наголосив голова Стрижавської ТГ Михайло Демченко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь